Solarier - Privat brug

Vi er også leveringsdygtige i solarier beregnet til privat brug, i samme gode kvalitet som vores serie til erhverv. Ved brug af disse sole opnår du en flot og lækker bruning i et nyt solarium, der ikke fylder mere end du har plads til.

 

Solene er alle godkendt efter de gældende regler. De kan alle anvendes på et almindeligt 230V strømstik og kræver derfor ikke yderligere el-installation.

Alle sole kan leveres samlede og klar til brug i dit hjem.

Hapro Onyx

ONYX er toppen af poppen indenfor solarier til privatbrug og er pt. det størst mulige solarie der kan bruges på et almindeligt strømstik. Solen fås som selvstændig overdel, der kan foldes sammen efter brug.

ONYX kan også leveres som komplet sandwichsolarium i et luksuriøst design der er stærkt inspireret af de professionelle solarier.
Solen har kropskøler og et brugervenligt digitaldisplay. Den kan enten leveres med ansigtsbruner eller en kraftig ansigtspære.

ONYX tilbydes til priser fra kr. 24.495,- inklusiv moms.

Du kan læse mere om produktet på producentens hjemmeside her: Hapro Onyx

  Hapro Onyx

  Hapro Collagen Sun

  Collagen Sun er et af de bedste solarier til privatbrug på markedet. Den fås som et komplet sandwichsolarium og kan bruges på et almindeligt strømstik.

  Collagen Sun giver dig den bedste wellness oplevelse ved hjælp af sine Collatanrør; en avanceret lysteknologi, kombineret af det røde lys og UV-lys. På den måde får dit collagen et boost, samtidigt med at du får et flot bruningsresultat. Solen har kropskøler og et brugervenligt digitalt display.

  COLLAGEN SUN tilbydes til priser fra 42.495,- inklusiv moms.

  Du kan læse mere om produktet på producentens hjemmeside her: Hapro Collagen Sun

   

   Collagen Sun

   Hapro Topaz

   TOPAZ er den klassiske løsning på et godt privatsolarium. Solen fås som selvstændig overdel på hjul, til brug over seng. Dette er den velkendte model, der kan rulles frem efter behov og stilles til side når den ikke bruges. TOPAZ kan også leveres som komplet sandwichsolarium med alle de lækre muligheder. Begge udgaver kan leveres med en kraftig ansigtspære.

   TOPAZ tilbydes til priser fra kr. 11.995,- inklusiv moms.

   Du kan læse mere om produktet på producentens hjemmeside her: Hapro Topaz

    Hapro Topaz

    Hapro Mobile Sun

    MOBILE SUN er den lette løsning, der kan bruges alle steder. Solen indeholder 3 kraftige 500W pærer, der giver en god bruning. Den er sammenklappelig og på hjul, så den let kan pakkes sammen og gemmes væk. En god og nem løsning når pladsen er af betydning.

    MOBILE SUN tilbydes til priser fra kr. 18.995,- inklusiv moms.

    Du kan læse mere om produktet på producentens hjemmeside her: Hapro Mobile Sun

     

     Hapro Mobile Sun

     Hapro Innergize

     INNERGIZE er den ultimative løsning, der kan bruges til alle steder. Solen indeholder både infrarød og UV-stråling, der kan bruges sammen, eller hver for sig. Kombineret med aromaterapi giver den dermed den totale wellness-oplevelse.
     INNERGIZE kan foldes sammen på under 10 sek. og fylder ikke mere end en sportstake.
     Solen er på hjul og gemmes nemt af vejen. En god og nem løsning når pladsen er af betydning.
     INNERGIZE tilbydes til priser fra kr. 19.495,- inklusiv moms.

     Du kan læse mere om produktet på producentens hjemmeside her: Hapro Innergize

      

      Hapro Innergize

      Hapro Summer Glow

      SUMMER GLOW er den enkle vej til helårlig sommerglød i hjemmet. Solen fås i to modeller, med forskellige lyskilder og muligheder.
      Den har foruden en kraftig ansigtspære også indbygget afstandsmåler, så den optimale bruning opnås. Med disse sole opnås både bruning og lysterapi i et snuptag, hjemme og når du har tid. SUMMER GLOW tilbydes til priser fra kr. 1.695,- inklusiv moms.

      Du kan læse mere om produktet på producentens hjemmeside her: Hapro Summer Glow

       

       Hapro Summer Glow