Comfort & Wellness

Vi specialiserer os i vandmassage til spa- og wellnessresorts, hoteller og feriesteder, massører, kiropraktorer og fysioterapeuter, sportsforeninger, fitnesscentre og virksomheder der har fokus på medarbejderpleje.
Vi har vores egenudviklede vandmassage, CW-serien, som du kan læse mere om herunder.
KONTAKT OS

Fordele ved vores vandmassage

Vandmassage hjælper med at reducere stress og fremmer følelsen af velvære og ro. Den varme temperatur og den beroligende effekt af vandet lindrer spændingerne i kroppen.

Vandmassagen lindrer også smerter og ømhed i dine muskler og led. Den dybe massage øger og forbedrer blodcirkulationen i kroppen, som bidrager til din generelle sundhed og velvære.

 

VORES MEST SOLGTE – CW7000

Vores vandmassage CW 7000 tilbyder en dybdegående massageoplevelse, som kan opleves påklædt. Fire jetdyser der kan justeres i fem forskellige styrker.

Massage af hele kroppen, hvor du kan stoppe bevægelsen for intensiv massage i bestemte områder.

Du ligger på 37 grader varmt vand, hvilket sikrer total afslapning.

Brugervenlig betjening, reducerede muskelspændinger, forbedret blodcirkulation og øget velvære.

Forkæl dig selv, dine kunder, medarbejdere eller kollegaer med en unik oplevelse af velvære og afslapning med CW7000. Uanset om det er i et wellness-miljø, en virksomhedsfacilitet, en klinik eller et fitnesscenter, vil vores vandmassage være en fantastisk tilføjelse til din samlede pakke.

Vandmassagen måler 2075 x 1000 mm, vejer 480kg med 250 liter vand, og fås i både sort og hvid. Et udvidet kontrolpanel med flere indstillingsmuligheder kan tilkøbes.

Kontakt os for mere information om priser og finansiering.

    CW8000

    Vores topmodel CW8000 giver den ultimative massageoplevelse og kan opleves påklædt. Den har 32 roterende vanddyser der masserer hele din krop efter behov og reducerer muskelspændinger og forbedrer blodcirkulationen og øger velværet. Det brugervenlige betjeningspanel er udstyret med touchskærm der giver dig nem adgang til forskellige massageprogrammer.

    Forkæl dig selv, dine kunder, medarbejdere eller kollegaer med en unik oplevelse af velvære og afslapning med CW8000. Uanset om det er i et wellness-miljø, en virksomhedsfacilitet, en klinik eller et fitnesscenter, vil vores vandmassage være en fantastisk tilføjelse til din samlede pakke.

    Vandmassagen måler 2075 x 1000 mm og er 550 mm høj, vejer 480kg med 250 liter vand og fås i sort og hvid. LED-dekorationsbelysning i forskellige farver kan tilkøbes.

    Kontakt os for mere information om priser og finansiering.