Alt til dit solcenter

Vi forhandler nogle af de bedste solarier på markedet herunder vores egne Comfort Tan solarier og solarierør, samt vores eget betalingssystem. Herudover hjælper vi også med alt fra inventar, markedsføringsmateriale, cremer, aftørringspapir og rengøringsmidler.
KONTAKT OS

Start dit eget solcenter

Vi hjælper dig med at vurdere, om beliggenheden af dit nye center vil give et tilstrækkeligt afkast. Herunder også hvad du skal være opmærksom på. Skulle du ikke have udvalgt en beliggenhed, medvirker vi gerne til at finde stedet.

Tilbehør & service

Grønborg Sol sælger alt tænkeligt tilbehør til dit solcenter. Indretning, papir og forbrugsvarer, suncleaner og meget, meget mere.

 Vi tilbyder autoriseret service. I dag er solarierne så store og kompliceret, at der stilles store krav til viden, videreuddannelse og lagerbeholdning for at kunne garantere så få og korte driftsstop som muligt.

 Vi har mere end 3000 forskellige reservedele til solarier på lager i Danmark. Med dette enorme lager kan vi altid og med meget kort varsel reparere din sol, hvis uheldet skulle være ude.

 Alle solarier der er købt hos os, er beskyttet af vores Produkt-ansvarsforsikring. Denne forsikring sikrer dig som kunde. Hvis der skulle opstå skader, (som følge af produktfejl) i din sol og den er monteret af vores autoriserede montører, vil produktansvarsforsikringen dække. Vi laver også løbende opgraderinger af solarier på fabrikkens vegne – så brug den autoriserede service, det er bedre, sikrere og billigere.

Solcentre til salg

Solcenter i Thisted

Nyrenoveret Comfort Tan solcenter sælges for vores kunde. Det er et superflot solcenter, på en god placering og med trofast kundekreds.

 

    Comfort Tan Thisted